Laulaja

Olen laulanut kolmevuotiaasta ja laulutunnit aloitin parikymppisenä ennen teatterikouluja. Vaikka rakkainta itselleni on nostalgiset iskusävelmät ja tanssimusiikki, olen ollut kiitetysti mukana musikaaleissa ja opereteissa.

Terveesti ylpein olen laulamistani päärooleista Olavi Virtana ja Tapio Rautavaarana.

Olen levyttänyt yhden pitkäsoiton, kaksi maxi-singleä ja viisi singleä. Voitin silloisen Vaihtoaskel-yhtyeeni kanssa SM-pronssia tanssiorkestereiden SM-kisoissa Smorkissa 2006

TV:n puolella on ollut ilo olla mukana esim. Suomen Neito -kilpailun pääsolistina ja vieraana Bum-Tsi-Bum -ohjelmassa. Konsertoin myös mielelläni eri musiikkiteemojen äärellä.

Info

  • Sinä Sinä Sinä -pitkäsoitto (2014), Helmi-single (2007), YT-neuvottelut -single (2006), Kari Grandi & Janonsammuttajat -maxisingle (2000)
  • Uusimmat roolit teatteri: Tapsan Tähti! (Tapio Rautavaara,  2016), Solistina Olavi Virta (Olavi Virta, 2015)
  • SM-pronssimitali Tanssiorkestereiden SM-kisoissa Smorkissa 2006
  • Samin levyjä voi ostaa Tahtiteatterin verkkokaupasta! »

Suositukset

”Olen tehnyt Samin kanssa useita konsertteja, tuottanut hänen levytyksiään, sekä ollut mukana useissa teatteriesityksissä, joissa hän on esiintynyt ja laulanut. Hän on aina ammattimaisesti valmistautunut ja hänen kanssaan on helppo työskennellä. Sami uskaltaa heittäytyä kappaleiden tunnelmiin ja saa aina aikaan uskottavan esityksen.
Hänen syvä rintaäänensä uppoaa kuulijaan ja iloisesti tulkitut laulut tuovat hymyn yleisön kasvoille.”

Heikki Elo,
kapellimestari, säveltäjä

 

”Olen toiminut Sami Kojosen laulunopettajana useiden vuosien ajan ja seurannut hänen kehitystään laulajana. Hän omaa erinomaisen äänimateriaalin ja näyttelijätaustaisena laulajana osaa käsitellä laulutekstiä monipuolisesti ja on erityisen vahva tulkitsija. Sami on parhaimmillaan iskelmä ja tanssimusiikin parissa aina musikaaleihin ja operetteihin asti, joita rooleja hän on teatterin puolella tehnytkin.”

Kirsi Rissanen,
laulun lehtori

 

Linkkejä

Konserttitaltioinnit

TV

Levytyksiä

Kuvia laulajasta