Kouluttaja

Koulutan esiintymistaitoa ja näyttelijäntyötä niin lavalle, mediaan ja web-esiintymisiin. Ymmärrän erilaiset persoonallisuudet ja saan heidät kukoistamaan esiintyessään. Tyhy-, tyky-, elämäntaito- ja tsemppivalmennukset ovat ominaisaluettani palvelumuotoilun lisäksi.

Info

  • Olen koulutukseltani myös teatteri-ilmaisun opettaja eli kelpoinen kouluttamaan korkeakoulutasolle saakka.
  • Koska omaan TV-ohjaajan, -tuottajan ja -kameramiehen koulutuksen, kameranäyttelemis- ja -esiintymiskoulutus on ydinosaamistani.
  • Teen myös ns. elämäntaito- ja tsemppivalmennuksia: 11 Ajatusta Työ- ja Siviilielämästä -valmennukseni oli opetusalan Educa-messujen yleisösuosikkeja.

Suositukset

”Sami Kojonen luennoi Educa-messuilla tammikuussa 2019 teemalla ”11 Ajatusta työ- ja siviilielämästä.” Educa-messut on opetusalan suurin tapahtuma. Sami Kojonen on yleisölleen hyvin innostava, havainnot mahdollistava ja ajattelua aiheuttava puhuja. Hän on selkeä, asiasta tarkasti puhuva ja positiivista energiaa omaava. Opettajat yleisönä ovat hyvin vaativia, valveutuneita ja tarkkoja kuulijoita ja siten oli ilo havaita, että Sami oli luennoitsijana aiheineen yleisön mieleen ja edusti näin esiintyjien kärkipäätä.”

Riitta Silvonen,
Erityisasiantuntija, Educa-messujen ohjelmasta vastaava,
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

 

 

”Sami Kojosen valmennus antoi henkilöstöllemme uusia näkökulmia, ideoita ja työkaluja niin työpäivän kohtaamisiin kuin eri elämäntilanteisiin.
Sami on innostava, selkeä ja asiakkaan toiveet huomioiva valmentaja. Samin positiivinen asenne ja innostava energia leviävät esiintymislavalta yleisöön.”

Taina Voutilainen,
Viestintässitentti,
Osuuskunta Maitosuomi, Valio:

 

Kuvia koulutustilaisuuksista