ALKUUN


 
Etusivulle
Tällä sivulla näet käyttämiämme esiintyjiä. Kauttamme Saat kuitenkin kenet tahansa akrobaatista trubaduuriin aina tämän hetken tähtikaartiin saakka...


Johanna Keinänen on stand-up-koomikko ja juontaja, joka ammattitaidolla tekee tilaisuudesta tyylikkään, hauskan tai koomisen. Harvalukuisessa naisstand-up-koomikoiden joukossa Johanna on piristävä poikkeus, eikä ihme, sillä hänen juurensa ovat tanssiteatteri Minimissä, jonka perustajajäseniä hän on.Tyyne Kettunen on rakastettu eläkeläishahmo, joka on kulkenut tapahtumasta toiseen jo vuodesta 1993. Tyynen takaa löytyy tanssitaiteilija-koomikko Johanna Keinänen, jonka kautta Tyyne vierailee erilaisissa tilaisuuksissa seminaareista pikkujouluihin - tilasipa häntä tai ei - ja usein tilataan. Tarvittaessa roolistand-up -esitys räätälöidään asiakkaan aiheen mukaan.
Sami Kojonen
on näyttelijä-laulaja ja juontaja, joka monipuolisuudellaan tekee joka tilaisuudesta elämyksellisen onpa kyseessä laulu, juontaminen tai seminaarin talkshow-isännyys. Samilla on 17 vuoden kokemus ammattiesiintyjänä teattereissa, TV:ssä, elokuvissa sekä sadoissa tilaisuuksissa Suomessa ja ulkomailla.Tapio Salomaa on näyttämötaikuuden SM, jonka taikatemput ovat henkeäsalpaavaa tasoa taituruudessaan. Verbaalisena esiintyjänä taikashow saa aivan uudet tunnelmat aikaan olipa kyseessä estradishow juhlissanne tai ns. close-up -taikatemput, jolloin ne tehdään esim. kierrellen pöydissä juhlatilassa yksittäisille illan viettäjille.


Kimmo Virtanen näyttelijä (FIA) ja teatteriohjaaja (STOHL). Kimmo
ohjaa ja näyttelee tuotannoissamme, juontaa, yrityskouluttaa, käsikirjoittaa ja tekee kaikkea mahdollista. Pitkä kokemus teatterialan ammattilaisena näkyy myös yleisön reaktioissa - homma toimii!


Vesa Nuotio Kipparikvartetista tutun Auvo Nuotion poika ja tunnettu esim. Kivikasvot-ryhmästä, joka keikkailee koko ajan. Vesa on huippuammattitaitoinen trubaduuri, serenadien esittäjä, jonka esiintymisiä voi luonnehtia neljällä sanalla: Yhden miehen musiikillista stand-uppia. Kaiken tämän lisäksi Vesa on huippuluokan TV-ohjaaja, jonka työtä olemme saaneet ihailla esim. monien eturivien artistien konserttien taltiointeina.


Vesa Ollinmäki on iskelmätaivaan kova nimi, jonka laaja-alainen ohjelmisto rokkikeikoista finnhitsien kautta rehelliseen tanssimusiikkiin pistää tanssimaan koko illan. Vesan energinen esiintymistyyli vetää kaikki mukaan ja tunnelma on katossa.Rauno Tikkanen
on kapellimestari, klarinestisti ja saksofonisti, joka hallitsee hommat sinfoniasta jazziin ja aina tyylikkäästi. Siksi hän ja usein myös hänen RTQ-Kvartettinsa on juhlien vetonaulana.